Logo
De wereld klopt niet als mijn sokken niet bij elkaar passen.

MP3 volgorde

43? That's numberwang!
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Avatar
05 Oct 2009 11:54 / last edited 05 Oct 2009 11:56
Ik heb pas een 8 gb sdHC geheugenkaartje voor mijn mobiele telefoon (samsung star) gekocht zodat ik hem als MP3 speler kon gaan gebruiken. Dus ik heb al mijn muziek via Windows Media Player gesynchroniseerd. Dat was niet echt mijn bedoeling maar hij ging automatisch synchroniseren omdat ik WMP open had staan, en toen liet ik het maar gaan.
Maar het irritante is nu dat bij sommige albums de liedjes niet op de volgorde van tracknummer staan, maar op alfabetische (of soms nog weer een andere random volgorde) volgorde en ik heb geen idee hoe ik dit kan veranderen. Als ik namelijk naar de betreffende nummers op het geheugenkaartje ga via mijn computer, staan ze wel op de goede volgorde en staan de tracknummers er ook gewoon in (in de ID-tag).
Ik hoop dat het een beetje te begrijpen is en dat iemand een oplossing weet!

De font-nazi
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Avatar
05 Oct 2009 16:09 / last edited 05 Oct 2009 16:10
Ik weet het niet zeker maar misschien kan mp3tag een uitkomst zijn. Ik gebruik het zelf ook wel eens, als ik een album ofzo heb gedownload en de namen etc zijn niet goed. Het is gewoon freeware en hier te vinden:
http://www.mp3tag.de/en/