Logo
Kan je diamanten uitbroeden?

MS AntiSpyware 2009

wegisweg
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
Gouden Strik der Gulheid
Dit ereteken wordt alleen uitgereikt aan hen die een wedstrijd mogelijk hebben gemaakt door een prijs ter beschikking te stellen.
medalprize.gif
Avatar
05 Apr 2009 10:44 / last edited 05 Apr 2009 10:45
Ik heb een gruwelijke hekel aan waarschuwingen, vooral omdat ze 99 van de 100 keer vals zijn. Toch wil ik op MS AntiSpyware 2009 wijzen, hier had ik gisteren zelf last van. Hoe het precies op mijn schleptopje terecht is gekomen weet ik niet, ik heb de indruk dat het kwam doordat ik aan het zoeken was naar tutorials en in Google op een van de zoekresultaten klikte. Maar het kan heel goed zijn dat het zich al op mijn PC bevond. In ieder geval, de oplossing is vrij simpel:

Programma dat het bij mij verwijderde

"MS Antispyware 2009MS Antispyware 2009 (MSAntispyware2009) anti-spyware is een extreem gevaarlijk programma dat afkomstig is van de zelfde familie als Pro Antispyware 2009, ProAntispyware2009. De parasiet heeft een naam die veel lijkt op een echt en zeer effectief anti-spywareprogramma “Malwarebytes Anti-malware”. Hieruit wordt duidelijk dat iemand een goede naam gebruikt voor een zeer slechte klus. Het gedrag van de parasiet is vergelijkbaar met dat van andere programma’s: misleidende pop-ups met waarschuwingen van besmettingen die leiden to een online scan en uiteindelijk het aanbod om MS Antispyware 2009 te downloaden.
Na het downloaden van MS Antispyware 2009 zal het uw computer scannen en vele resultaten tonen van valse besmettingen. Door deze bangmakende tactiek kunt u gedwongen worden om een licentie van de software te kopen.
Na het installeren van het programma zult u erachter komen dat uw browser is gekaapt. MS Antispyware 2009 toont u in dat geval dat de site die u wilt bezoeken geblokkeerd is vanwege malware. Het kan ook uw computer vertragen." (bron : http://nl.pcthreat.com/parasitebyid-7525nl.html, hier staat ook een programma wat je kan downloaden, maar ook hier vragen ze geld ervoor, zijn ze dus in principe net zo erg als het probleem ).

Als iemand meer of betere info heeft, graag plaatsen.

one of the kliek!
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Avatar
05 Apr 2009 12:16
koop een mac