Logo
Chatten is voor mietjes! Als ik wil praten met iemand in Groningen dan roep ik wel hard!

Surprises

43? That's numberwang!
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Avatar
06 Dec 2008 18:46
Zoals niemand waarschijnlijk ontgaan is, was het gisteren 5 december en dus pakjesavond. Veel mensen vieren dat met surprises, dus het leek mij wel leuk om te zien wat voor creaties iedereen heeft gemaakt. Het was misschien handiger geweest om een paar dagen eerder dit topic te zijn begonnen, aangezien veel surprises nu waarschijnlijk al vernietigd zijn. Maarja, ik bedacht het vandaag pas
Ik zal wel beginnen: ik heb een wereldbol gemaakt voor mijn vader omdat hij het afgelopen jaar veel in het buitenland was voor zijn werk en voor zijn plezier. Ik vond hem zelf wel goed gelukt, het heeft ook veel tijd gekost.

Zo, en nu jullie!

Bijgevoegde bestanden:

Kyata
Guest
06 Dec 2008 18:51
Oh leuk, surprises!
Ik wou dat ik nog aan sinterklaas deed, surprises maken is leuk!
En ik wou dat ik foto's kon laten zien van suprises die ik ooit had gemaakt(zoals een zeemonster waar rood crêpepapier bloed was) en gekregen. Mijn moeder kon mooie maken.

Kattenbel
Gouden Hart Der Donateurs
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site steunen met een financiële bijdrage.
donatemedal.gif
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Avatar
06 Dec 2008 19:09
Leuke wereldbol!
Ik had geen surprises, wel gedichten. (Voor iedereen in 't gezin, mijn oudtante en mijn vriend, één gemaakt.) Daar zal ik jullie maar niet mee vervelen.

Ultra-seniele cyborgeter
Avatar
06 Dec 2008 20:31
Wij thuis doen niet aan Sinterklaas, helaas
leuk gemaakt!