Logo
Je hebt per ongeluk je eigen oren vastgelijmd aan het toetsenbord.

zelfhulp

43? That's numberwang!
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Avatar
10 Jun 2013 11:04 / last edited 10 Jun 2013 11:04
Ik weet niet zo goed waar dit goed bij pas, misschien moet ik een nieuw topic maken? Als men dat vindt, splits deze dan gerust Maar ik vond dat het hier ook wel past.

Laatst kwam ik in een advertentie tegen van VU onderzoek dat "Moodbuster Light" heet. Het onderzoek gaat over de effectiviteit van een soort zelfhulprogramma via internet voor mensen met milde tot matige depressieve klachten. Omdat er soms mensen hier zeggen dat ze zich somber/ongelukkig voelen, leek me dat er misschien wel interesse in zou zijn. Ik heb zelf trouwens niks met het onderzoek te maken. Via deze site kun je je vrijblijvend aanmelden voor meer informatie; mocht je het toch niet willen zit je nergens aan vast.

Kyata
Guest
10 Jun 2013 11:13 / last edited 10 Jun 2013 11:17
Nieuwe onderwerpen zijn altijd goed en ook makkelijker te vinden.

Ik doe nu trouwens ook mee aan een onderzoek: een geheugentraining (veel moeilijker dan het spelletje Memory ) tegen depressie en angsten. Ben benieuwd of het na 4 weken ook echt heeft gewerkt.

Professioneel hoofdkrimper
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Avatar
11 Jun 2013 19:20
Ik zit te twijfelen of ik 't zou moeten doen, maar tegelijkertijd voel ik er ook niks voor omdat medicatie al weinig zin had en therapie was een beschamende ergernis.
Neh, ik spring wel voor een trein B[