Logo
Wie eigenlijk woont er al jaren onder een steen op de heide?

Improvisatie

Even m'n brein ontstoppen
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
Avatar
28 Jun 2012 18:16
Dit topic is uitsluitend voor verhaaltjes en eventueel gedichtjes en gezegdes die ter plekke verzonnen zijn. Waar je dus niet lang (of zelfs helemaal niet) over hebt nagedacht.

Tijdens een redelijk doelloze dag op school, liep ik met een klasgenoot door de gang en vertelde ik haar een verhaal wat ik terplekke verzon:
Je hebt een eenhoorn. Deze voer je rode bieten tot de hoorn rood kleurt. Dan zaag je deze af (geen zorgen, hij groeit terug), smeer je in met boter en laat je voor een uurtje koken in water. Vervolgens snijd je de hoorn in zeven gelijke plakjes (heel belangrijk!). Dit kan nu, vanwege de boter. Stap nu in de auto en eet het middelste plakje eenhoornhoorn. Als het goed is zie je nu OVERAL slechtgemutste pinguins. Deze moet je vriendelijk begroeten, alleen dan gaat het regenen en smelten de pinguins.

Haar reactie: Maar hoe kom ik nu aan een eenhoorn?
Waarop ik antwoordde: Canada.

Nu verzon zij hier terplekke weer een verhaal op:
Even wat eenhoorn-informatie:
Eenhoorns leven alleen maar in één specifiek bos in Canada. Dit bos kun je alleen vinden met volle maan, op een dinsdag, in augustus. Ze laten zich niet gemakkelijk vangen. Je moet ze lokken met een plak leverworst van 5cm dik. Let op, dit moet correct zijn. Als ze je dan benaderen heb je een hark nodig met één afgebroken tand, en een roze springtouw (met van die glittertouwtjes eraan). Je legt de hark voor je neer en bind het springtouw aan een willekeurige boom. Vervolgens zal de eenhoorn voor je buigen en kun je hem het stukje leverworst geven. Nu heb je een spirituele band opgebouwd met de eenhoorn. Gefeliciteerd.

Vervolgens kon ik het niet laten om daarop te reageren:

Een pegasus daar en tegen zal hoogstwaarschijnlijk gillend weg vliegen als deze de leverworst ruikt. Een pegasus zal daarom nooit gezien worden in het eenhoornbos. Daarom is een kruising tussen deze twee majestueuze soorten onmogelijk. De pegasus leeft namelijk in Australië. Onderwater. Op het eerste gezicht zou je dit niet zeggen maar de vleugels van de pegasus dienen eigenlijk als kieuwen (ja, hij ademt inderdaad door zijn vleugels). Een pegasus kom je alleen op 5 km diepte tegen. Tijdens nieuwe maan op een donderdag in december. Ze komen alleen om 18:44 het water uit om te paren. Vervolgens leggen ze een jaar later de eieren in het zand net zoals een zeeschildpad dit doet. Dit is het enige moment dat je een pegasus kan temmen. Hiervoor heb je het volgende nodig: Een watermeloen die voor een derde gevuld is met sokken, een zwangere egel, een jas gemaakt van schubben (deze moet je uiteraard ook dragen), een kaasschaaf voor de meloen, een in 3 soepen gedoopte pollepel (let op, dit moeten 3 hele verschillende soepen zijn!), de kleur geel, een scheurkalender die van achter naar voren gescheurd is en een onderbroek die gedragen is door een eend met diarree op een zaterdag middag.
De pegasus zal deze attributen herkennen en zijn lokroep uiten. Dit klinkt een beetje als een doorweekte sok die door een blender wordt fijngemalen. Na een uur synchroon zwemmen met je pegasus zullen jullie onafscheidelijk zijn tot het einde der tijden.


(Ik weet niet of er al een topic als deze is, zo ja mijn excuses ik kon het nergens vinden.)

Kyata
Guest
28 Jun 2012 19:15 / last edited 28 Jun 2012 19:50
Yay ik hou van ter plekke verzonnen verhaaltjes en improvisatie! Ik vertelde ze vroeger altijd aan mijn broertjes. Heb al een tijd niet geoefend dus.

De irritante kabouter
Er was eens een kikker, hij wilde graag koning worden. Daarom zocht hij een kroon. Hij keek in het water, want daar liggen altijd mooie dingen. Maar helaas, alleen stukjes spiegel. Waar dat vandaan kwam wist hij ook niet.
Toen sprong hij van zijn veilige waterlelie, want hij wilde zo graag koning worden!
Hij kwam een konijn tegen. Konijn: "hoi!"
Kikker: "hoi! Heb jij een kroon voor me?"
Het konijn graaide wat wortels en zette het op het hoofd van de kikker. "tadaah! Een kroon!". Maar het konijn kon het niet laten de wortels weer op te eten. Weg kroon. "oeps, sorry!"
Dus de kikker sprong weer verder, het bos in. En hij kwam een kabouter tegen. "Joepie! Kabouters kunnen altijd zulke mooie dingen maken! En vast ook een mooie kroon", dacht de kikker.
Dus hij vroeg meteen aan de kabouter of hij een mooie kroon voor hem kon maken. "neen! Ik ben sacherijnig vandaag! Vraag het maar aan mijn vrouw!"
De kikker zocht het huisje van de kaboutervrouw. Hij kon het niet vinden, want het was een steen in plaats van een paddenstoel! Gelukkig kwam de kaboutervrouw naar buiten net op het moment dat de kikker naar haar zocht. De kikker vroeg alweer om een kroon. "nee dat moet je aan mijn man vragen, want ik heb geen zin! Zeker niet voor zo'n lelijk beest als jij!".
De kikker werd boos, hij likte de kaboutervrouw zodat ze onder het kwijl zat en hij sprong weer verder.
Diep zuchtend rustte hij op een steen. "ik wou dat ik een kroon had, dan kon ik koning zijn!"
Net op dat moment kwamen de kabouter en het konijn langs. Ze keken allebei sacherijnig. "waarom zet je niet een steen op je hoofd en noem je dat een kroon?" vroeg het nog best vriendelijke konijn. "ja, goed idee. Dan zijn we van je gezeur af!" zei de kabouter.
De kikker volgde zuchtend hun raad op, en legde een kleine steen op zijn kop. Het konijn, de kabouter en kaboutervrouw applaudiseerden. De kikker was blij. Hij was eindelijk koning!
Maar de rest van het bos vond hem maar een rare kikker met een steen op zijn hoofd.

^
oke, veel te gewoontjes voor een ter plekke verzonnen verhaaltje. Volgende wordt raarder.

Ik kan me nog vaag een gesprek herinneren met lalala over een regenboogkat op de maan. En met Marianne over dat ik een vuurmonster ben en Roel een Alien. Ik mis dat soort gesprekken. Dan hou ik wel van praten.

Even m'n brein ontstoppen
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
Avatar
28 Jun 2012 21:24 / last edited 28 Jun 2012 21:25
Hahaha wat een prachtig verhaal ^^ Het kan sowieso nog gekker, ik ben benieuwd

Kyata
Guest
28 Jun 2012 21:35
De titel gaat over een kabouter, maar het verhaal gaat over een kikker. Heel slim om titels van tevoren te bedenken. Yep.
5 personen moesten hierom lachen

Kyata
Guest
29 Jun 2012 09:44 / last edited 29 Jun 2012 09:44
Kast: "Hoi kast!"
Pudding: "Hoi pudding!"
Kast: "praten we nou tegen onszelf?"
Pudding: "ik geloof het wel" *wobbelt een beetje*
Kast: "zullen we andersomland spelen en tegen elkaar praten?"
Pudding: "okeeee! Hoi Cast!"
Kast: "het is Kast, niet Cast! Grmbl!"
Pudding: "nou, dat is leuk zeg. Wat heb je daar eigenlijk in je la, kast?"
Kast kijkt even in zijn la. "Oh, dat is maar een heel eng insectachtig beestje"
Kast: "...."
Pudding:


Wie wil hiermee verder?
Ik bedenk me ineens, we hadden ooit een dergelijk topic, maar dan moest je doorgaan op een verhaal met plaatjes.

Even m'n brein ontstoppen
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
Avatar
29 Jun 2012 22:30
Kyata schreef:
Kast: "Hoi kast!"
Pudding: "Hoi pudding!"
Kast: "praten we nou tegen onszelf?"
Pudding: "ik geloof het wel" *wobbelt een beetje*
Kast: "zullen we andersomland spelen en tegen elkaar praten?"
Pudding: "okeeee! Hoi Cast!"
Kast: "het is Kast, niet Cast! Grmbl!"
Pudding: "nou, dat is leuk zeg. Wat heb je daar eigenlijk in je la, kast?"
Kast kijkt even in zijn la. "Oh, dat is maar een heel eng insectachtig beestje"
Kast: "...."
Pudding:


Wie wil hiermee verder?
Ik bedenk me ineens, we hadden ooit een dergelijk topic, maar dan moest je doorgaan op een verhaal met plaatjes.

Beestje: Jeetje, wat moet een beestje van tegenwoordig doen om een beetje privacy te krijgen.
Kast: Hoe kom jij in mijn la?!
Beestje: Dat is een grappig verhaal. Het begon allemaal met twee dagen geleden.
Pudding: Ooo jottum een verhaaltje *wiebeldewiebel*
Beestje: Twee dagen geleden sprong ik uit een kartonnen doos. Helemaal gedesoriënteerd door geur van versgebakken komkommers strompelde ik door een bergachtig landschap. Het leek allemaal wel een eeuwigheid te duren. Ik kwam aan bij een grote glazen deur. Er zat niks achter die deur. Althans, dat dacht ik. Toch was ik zeer nieuwsgierig en ging op zoek naar een spreeuw. Iedereen weet dat spreeuwen de beste deuren openers zijn die er bestaan. De spreeuw, Henk, pakte een tomaat uit een kleine papieren zak. Haast niet te geloven, zo'n grote tomaat, dat die in zo'n kleine papiere zak pastte. Hij sneed de tomaat in 5 gelijken partjes. Vervolgens gooide hij de partjes één voor één, met elke keer een minuut ertussen tegen de deur. Langzaam maar zeker kromp de deur totdat er niks meer van de glazen deur over was. Tot mijn grote verbazing stond er een kast met een openstaande la. Ik klom omhoog en kroop in de la. Wat een avontuur.

Kyata
Guest
09 Jul 2012 15:22 / last edited 10 Jul 2012 00:09
Dit is eigenlijk een beetje valsspelen, want ik begon al een tijdje dit idee te krijgen. Maar de ideeën zelf zijn wel zo ontstaan.

instructies voor andersdag, de dag waar je anders doet dan normaal!
Als je opstaat, doe dit dan via een koprol. Als je niet precies met je voeten op de grond uitkomt, geef jezelf dan even een duwtje.
Je ontbijt bestaat uit een toetje. Het liefst pudding zonder bestek.
Als je gaat douchen, neem dan een paraplu en een snack mee. Laat alleen je rug nat worden.
Smeer je tandpasta eerst op je tanden en tong voor je gaat poetsen.
Draag geen bovenkleding (behalve eventueel een BH of badpak). In plaats daarvan, draag een broek of rok op je hoofd. Als je een broek op je hoofd draagt, draag daarnaast een rok, met de tegenovergestelde kleur. Andersom geldt natuurlijk voor als je een rok op je hoofd draagt.
's middags eet je je avondeten, prak wel eerst alles helemaal fijn. Giet er ook een deel van je drinken door.

Laat je computer/mobiel/spelcomputer uitstaan, in plaats daarvan zijn er tal van andere leuke bezigheden:
  • ga naar buiten en ren rondjes tot je duizelig wordt.
  • Versier stenen met tandpasta.
  • Vraag je buren om mee te doen met een spelletje wat je vroeger deed, zoals springtouwen of handjeklap.
  • Zet je tv aan en dans op de muziek op het gepraat van reclames of gewone programma's.
  • Probeer zoveel mogelijk op je hoofd te zetten.

Als het avond is, eet je boterhammen. Snij ze wel eerst door midden, en schuif de boterhammen onder je mes in plaats van dat het mes smeert. Je kunt eventueel ook boter naar je boterham catapulteren.
Voordat je naar bed gaat, geef eerst een hoop complimenten aan je bed en haal herinneringen op aan mooie dromen. Zing eventueel een liedje.

Mother of cucumbers
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Gouden Tekenspaan der Grootpresteerders
Uitgereikt aan hen die minimaal 25 missies hebben volbracht.
goudpotlood.png
Avatar
09 Jul 2012 23:25 / last edited 09 Jul 2012 23:27
Heb een paar dingen werkelijk gedaan! Ik had voor de gein mijn buurvrouw gevraagd of ze wou springtouwen! Ze zij nee! Ik heb voor het in mijn bed ging liggen mijn bed dit compliment gegeven: wat ben je toch zo'n schat ik mag altijd op je liggen als ik moe ben! Heb net ook nog binks sake gezongen! hou van raar!

Kyata
Guest
10 Jul 2012 00:01 / last edited 10 Jul 2012 00:13

Ik zou je voorbeeld moeten volgen en rare dingen echt doen en niet alleen bedenken.
Hoewel ik dat met de boterham ook heb gedaan. En dingen op mijn hoofd zetten. En gedanst op de muziek van reclames. En op mijn buik slaan. En random personen geknuffeld. En...oke het valt wel mee.

Superr Womenn <3!
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Avatar
16 Jul 2012 14:34
Hee,
Ik wil heel graag een boek schrijfen.
Alleen ik heb totaal geen inspiratie,
hebben jullie voor mij sugeatie´s waar het over moet gaan,
ik wil iets dat totaal niet normaal is,

Site admin
Gouden Hart Der Donateurs
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site steunen met een financiële bijdrage.
donatemedal.gif
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Paarse Bonk Van Groot Onderricht
Deze medaille wordt uitgereikt aan hen die de kennis van hun medemens verrijken met een tutorial.
tutmedal.gif
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Gouden Strik der Gulheid
Dit ereteken wordt alleen uitgereikt aan hen die een wedstrijd mogelijk hebben gemaakt door een prijs ter beschikking te stellen.
medalprize.gif
Lofpotlood van Welslagen
Uitgereikt aan hen die minimaal tien missies tot een goed einde hebben weten te brengen.
missionmedal.gif
Avatar
16 Jul 2012 14:49 / last edited 16 Jul 2012 14:50
Hee,
Ik wil heel graag een boek schrijfen.
Alleen ik heb totaal geen inspiratie,
hebben jullie voor mij sugeatie´s waar het over moet gaan,
ik wil iets dat totaal niet normaal is,

fan alle sugeatie´s dat we kenne gefen is dnek ik tog wel de belnagreikste dat je eersd moed lere schrijfen lol,,
4 personen moesten hierom lachen

Kyata
Guest
16 Jul 2012 15:09
En daarna kun je misschien iets schrijven als reactie op de verhaaltjes hier in dit topic of gebaseerd op de citaten. Die zijn niet normaal. (en daar is dit topic voor he.)

Superr Womenn <3!
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Avatar
16 Jul 2012 16:09
Sorry

De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Lofpotlood van Welslagen
Uitgereikt aan hen die minimaal tien missies tot een goed einde hebben weten te brengen.
missionmedal.gif
Avatar
16 Jul 2012 16:36 / last edited 16 Jul 2012 16:36
Je hoeft toch geen sorry te zeggen.

Site admin
Gouden Hart Der Donateurs
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site steunen met een financiële bijdrage.
donatemedal.gif
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Paarse Bonk Van Groot Onderricht
Deze medaille wordt uitgereikt aan hen die de kennis van hun medemens verrijken met een tutorial.
tutmedal.gif
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Gouden Strik der Gulheid
Dit ereteken wordt alleen uitgereikt aan hen die een wedstrijd mogelijk hebben gemaakt door een prijs ter beschikking te stellen.
medalprize.gif
Lofpotlood van Welslagen
Uitgereikt aan hen die minimaal tien missies tot een goed einde hebben weten te brengen.
missionmedal.gif
Avatar
16 Jul 2012 16:55
Jawel. Iedereen moet zes keer sorry zeggen.
2 personen moesten hierom lachen

Superr Womenn <3!
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Avatar
16 Jul 2012 21:27
Haha,
Ik sta bekend in de familie om mij ''Sorry''

De font-nazi
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Avatar
16 Jul 2012 21:47 / last edited 16 Jul 2012 22:00
Oh ik ook. En ik vind het een verschrikkelijke eigenschap, maar het flapt er vaak zomaar uit. Daarom zeg ik in het echt heel vaak sorry en op het internet niet, want dan heb ik langer tijd om mijn woorden te kiezen. Ik wil het afleren, een beetje sorry lopen zeggen elke keer lost niets op.

Tralies
Een kamer heeft een raam op bed-hoogte; als je op je buik over het bed schuift, kun je je hoofd buiten het raam steken. Dat is heerlijk in de zon, maar niet in de Nederlandse zomer als het altijd regent, tenzij je al een douche nodig had. Vaak lig op mijn buik voor het raam, met mijn haar wapperend in een zacht briesje alsof ik rechtstreeks uit een shampoo-commercial kom. Daar geniet ik van. Dan kun je mensen kijken, van allerlei soorten en maten. En nog meer; auto's in allerlei kleuren, fietsers, kleuters, groepjes jongeren met sigaretten en energydrink, motors en nog veel meer. Mijn favoriet zijn fietsers in de regen; die kijken zo verschrikkelijk lelijk. Alsof ze iets heel vies onder hun neus hebben. Ook bungel ik vaak mijn met benen buiten de ramen, met grote elandenpantoffels aan mijn voeten. Omdat ik anders zulke koude voeten krijg. Ik zwaai dan vrolijk naar de mensen die voorbij komen en wiebel wat in het rond met mijn elanden.
En toen kwam de grote boze door het raam naar binnen en nam alles mee. Nu knal ik met mijn hoofd tegen de tralies aan die ervoor zitten om de grote bozen buiten te houden en kijk ik met een pruillip naar buiten naar boos-kijkende fietsers. Dat is dan nog een klein pleziertje.

Kyata
Guest
16 Jul 2012 21:49 / last edited 16 Jul 2012 22:05
On-topic:

Er was eens een peer.
En hij was een hele heer.
Hij had een hoge hoed.
En zijn snor deed hem ook goed.

moet zich schamen
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Lofpotlood van Welslagen
Uitgereikt aan hen die minimaal tien missies tot een goed einde hebben weten te brengen.
missionmedal.gif
Avatar
16 Jul 2012 23:51
Haha,
Ik sta bekend in de familie om mij ''Sorry''

Ik heb hetzelfde. Kan er niet zo goed vanaf komen. Ik zeg 't te pas en te onpas.


Windchime
Harten en bellen aan 't plafond
Draaien en dansen in het rond
Als de wind maar blaast
Heeft 't ding geen haast
Als het haar had was hij vast blond

Kyata
Guest
09 Aug 2012 14:14
Een konijn plopte eens voor de grap zijn staart eraf. Het viel in het water. Toen werd het opgegeten door een onderwaterkonijn. Onderwaterkonijnen hebben vinnen, kieuwen en geen staart! Maar na dit verhaal verandert dat. Het onderwaterkonijn kreeg ineens de staart van het bovenwaterkonijn! Wauw!