Logo
Mijn goudvis moet naar de tandarts.

Rare gewoontes!

09 Jun 2014 21:23
Ik eet al circa mijn negende elke dag een eierkoek met hagelslag als ontbijt.
Vroeger at ik dan ook nog eens eerst de hagelslag eraf en at daarna de eierkoek, maar tegenwoordig eet ik het wel normaal.

moet zich schamen
Rode Knoeperd voor Moderatorschap
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door op te treden als moderator.
modmedal.gif
De Glanzende Hyperlink
Deze medaille wordt alleen uitgereikt aan hen die deze site hebben gesteund door middel van promotie op andere sites.
linkmedal.gif
Ereteken Der Ingewijden
Deze medaille wordt enkel uitgereikt aan hen die het jolijt hebben vergroot door ten minste één officiële meeting bij te wonen.
meetingmedal-0003.gif
Lofpotlood van Welslagen
Uitgereikt aan hen die minimaal tien missies tot een goed einde hebben weten te brengen.
missionmedal.gif
Avatar
10 Jul 2014 22:50
Ik kan het hele verhaal van m'n biografie wel kopiëren over mensen die boter onder iets smeerbaars smeren, maar dat is niet per se raar.

Ik weet wel nog dat toen ik voor het eerst in aanraking kwam met mensen die de korsten van hun pizza opaten met knoflooksaus, ik die mensen voor gek verklaarde.
Wat ik overigens nog steeds een beetje stom vind, gewoon slecht korst-management. Als je je korsten van je pizza overhoudt dan heb je dus niet goed kunnen inschatten hoeveel pizza je nog had in verhouding met korst om het degelijk en tesamen kan eten. Ik kan wel begrijpen dat je je korsten laat liggen omdat je dan het binnenste deel van je pizza niet op kan, tot zo ver. Wat eigenlijk écht onvergefelijk (*overdramatisering*) is, is als je je korst van je brood afsnijdt. Wat voor mietje ben je dan! (Tenzij je 4 of 60 bent of om een andere reden geen tanden hebt maar dan moet je eigenlijk sowieso leven op yoghurt en pruimensap)

Sorry als je je aangesproken voelt, het is niks persoonlijks. #goedverhaallekkerkort