Logo
ontploffende bandentumor

Doneren

Iedereen mag gratis gebruik maken van Oekaki.nl, maar het kost wel geld om de site online te houden. Daarom zijn donaties bijzonder welkom.

De donaties zijn in de eerste plaats bedoeld om de server en de domeinnaam van te betalen. Als het voorkomt dat er daarna nog geld over is, kan dit ook gebruikt worden voor wedstrijden.

Als je een bedrag doneert, kan je een eigen site krijgen op de onze server. Het adres is dan jouwnaam.oekaki.nl of jouwnaam.senile.nl. Stuur Roel dan wel even een mailtje om de details te bespreken.

Doneer

Link naar Oekaki.nl

Het is natuurlijk altijd een goed idee om al je vrienden (en onbekenden) attent te maken op het bestaan van deze site. Maar alsof je nog niet genoeg redenen had om het hele internet te behangen met links naar Oekaki.nl, kan je er ook nog eens muntjes voor krijgen als je gebruik maakt van een speciale link!

Citaatsuggesties

Heeft iemand op deze site iets grappigs of opmerkelijks gezegd? Iets waarvan je denkt dat het wel geschikt is om bovenaan elke pagina te zetten? Laat het dan even weten!

Maak een avatar

Heb je een avatar gemaakt en wil je hem aan de lijst toevoegen? Ga naar het forum!

Bug gevonden?

Ben je iets tegengekomen op deze site dat niet goed werkte? Laat het dan meteen weten, zodat er iets aan gedaan kan worden!